Met Inspireal Training&Coaching hanteer ik tarieven, gebaseerd op dagdelen. Hierin zijn het telefonisch intakegesprek, voorbereidingstijd, hand-outs en PowerPoint inbegrepen. Voor elke training maak ik een offerte op maat. De tarieven voor alle trainingen en workshops zijn afhankelijk van meerdere factoren, waaronder:

  • Soort training of workshop
  • Trainingsduur gebaseerd op dagdelen
  • Hoeveelheid deelnemers (groepsgrootte)
  • Assessments voor de deelnemers
  • Eventuele huur training locatie en faciliteiten (koffie/thee/frisdrank/lunch)
  • Reiskosten en reistijd

Inspireal Training&Coaching is vrijgesteld van omzetbelasting op grond van artikel 25 uit de Wet op de omzetbelasting.

In een uitvoerig intakegesprek maak ik nader kennis en achterhaal ik informatie die belangrijk is voor het opstellen voor een complete offerte. Zo wil ik weten wat het doel van de training of workshop is, of er sprake is van mogelijke problematiek, wat de grootte en samenstelling van de groep is en hoeveel dagdelen gewenst zijn. Daarnaast wil ik weten welke werkwijze de voorkeur geniet. En of er assessments vooraf aan de training moeten worden afgenomen.

Vervolgens geef ik advies over de training die het beste hierop aansluit en stel ik de offerte op.

In mijn coachpraktijk hanteer ik voor 1-op-1 coaching vaste tarieven en trajecten. Doorgaans bied ik een traject van 5 á 6  sessies van elk 1,5 uur aan, maar meer of minder sessies zijn natuurlijk ook mogelijk. Ik werk in de natuur door middel van wandel coaching of bij de coaché op de werkvloer. Op basis van de coachvraag, maak ik vooraf een offerte op. Wanneer de opdrachtgever (het bedrijf of individu) hiermee akkoord gaat, dan start het coachtraject op dagen en tijden die we samen overeen komen. Ongeacht de lengte van het coachtraject volgt maandelijks een deelfactuur voor geleverde en overeengekomen dienstverlening, zoals vermeld op de offerte.