Ik bied loopbaancoaching, wandelcoaching en coaching op mentale kracht aan om mensen te helpen hun doelen te bereiken en hun leven op een positieve manier te veranderen.

 

Loopbaancoaching is bedoeld voor mensen die hun carrière willen ontwikkelen of veranderen. Samen met mijn klanten bespreek ik de doelen en ambities, onderzoek ik hun sterke punten en help ik hen om de juiste stappen te zetten om hun doelen te bereiken. Ik bied praktische begeleiding bij het sollicitatieproces, advies over het schrijven van cv's en motivatiebrieven, en geef feedback over sollicitatiegesprekken. Mijn doel is om mijn klanten te helpen hun droombaan te vinden en te behouden. Ook wordt er in dit traject uitgebreid aandacht besteed aan de talenten en kwaliteiten die inzetbaar zijn voor een verandering in loopbaan.

 

Wandelcoaching is een unieke en effectieve manier van coachen. Tijdens een wandeling in de natuur helpt het bewegen en de frisse lucht om het hoofd leeg te maken en het denkproces te bevorderen. Dit biedt een goede gelegenheid om gevoelens en gedachten te bespreken die anders misschien niet ter sprake zouden komen. Tijdens de wandeling kan ik helpen bij het identificeren van blokkades en obstakels en  begeleiden bij het vinden van oplossingen.

 

Mentale kracht is een belangrijke factor in het bereiken van persoonlijke en professionele doelen. Het gaat erom hoe u zich mentaal voelt en hoe u met stress en tegenslagen omgaat. Als coach help ik mijn klanten om hun mentale veerkracht te vergroten en hun zelfvertrouwen te versterken. Ik gebruik verschillende technieken om mijn klanten te helpen bij het ontwikkelen van positieve denkpatronen, hun emoties te beheersen en stress te verminderen.

 

Als u geïnteresseerd bent in loopbaancoaching, wandelcoaching of coaching op mentale kracht, neem dan gerust contact met mij op. Ik help u graag bij het bereiken van uw doelen en het vinden van de juiste balans in uw leven.

Maak jouw eigen website met JouwWeb